over Flora Lifestyle

Flora Lifestyle nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in al het moois wat er voor uw huis en tuin beschikbaar is aan natuurlijke producten.

Flora Lifestyle brengt u de echte verhalen van de bloemen en planten. Verhalen welke direct vanuit de kwekerij gepubliceerd worden. Deze verhalen vertellen hoe u kunt genieten van de vele mooie producten welke door onze kwekers met veel enthousiasme worden geproduceerd. Maar wat nog meer zal aantrekken zijn de vele foto’s van Flora Lifestyle. Wij bieden u beelden ter inspiratie om uw omgeving te voorzien van vele mooie natuurlijke producten.

Bent u wederverkoper van bloemen en planten en heeft u passie voor het vak, meldt u dan aan via 
www.horticultureonline.nl

Wij werken aan een keten met Horticultuurproducten waarin kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de normen zijn.

Samen met  veredelaars, kwekers en wederverkopers optimaliseren wij de sector. We werken continu aan een kortere weg van kweker naar consument zodat u een vers product ontvangt. We minimaliseren de kosten in de logistiek door de kortste weg te kiezen zodat u een voordelig product ontvangt. We bannen derving in de keten uit. We communiceren veel mogelijk over de producten en de herkomst van de producten . Samen werken we aan een transparante keten.

Vanuit mijn werk als planten inkoper zie ik dat er veel te verbeteren is in de keten in uw belang.